Dekoracija venčanja

Kako napraviti savršen odabir dekoracije za venčanje

dekoracije za venčanja

Ako planirate kako će da izgleda savršen odabir dekoracija za venčanje, morate doneti mnogo odluka.

dekoracija za vencanja i dekoracija stolica

Savršeni ukrasi mogu dati ton događaju te ga učiniti zaista nezaboravnim. Jedna od najvažnijih mora biti odabir pravih dekoratera kojima organizacija i dekoracija venčanja mora biti prioritet, imaju kapacitet pokrivanja tržišta kao Beograd, Novi Sad itd. Moraju biti dokazani u svom poslu iskustvom, delima te da se ističu od drugih.

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru dekora. Prvo razmislite o ukupnom stilu koji želite kreirati kao i najvažnije cena. Postoji mnogo popularnih stilova, uključujući rustikalni, starinski, moderni, boemski.

Svaki ima svoj jedinstveni osećaj te dekoraciju za svadbu mogu ukrasiti na različite načine. Budite kreator na sopstvenom venčanju kako bi cvetni aranžmani za venčanje bili potpuno savršeni.

Zatim razmislite koje boje želite da koristite. Bela je uvek klasičan odabir pošto slonovača, rumenilo i šampanjac takođe mogu biti lepi. Razmislite o korišćenju mešavine boja zbog dinamičnijeg izgleda. Konačno, razmislite o materijalima koje želite da koristite. Papir, tkanina, drvo, metal budu popularni izbori za svadbena dešavanja. Svaki ima svoje jedinstvene prednosti te može pomoći u stvaranju savršene atmosfere na vašoj svadbi!

Stilovi dekorisanja

Rustikalni

Rustično venčanje, često ispunjeno prirodnim, zemljanim elementima kao drvo, zelenilo, vreća. Ova vrsta dekorisanja je savršena parovima koji žele opušten, otvoreni osećaj da uveličaju svoj veliki dan.

Vintage

Vintage prezentuje sve o šarmu i eleganciji starog sveta. Obično korišćeni ukrasi uključuju starinski nameštaj, čipkane stolnjake, delikatne porculanske šolje. Ako izaberete vintage, obavezno gledajte opcije koje odgovaraju vašoj opštoj temi, stilu kako bi sala bila upotpunjena.

Moderan

Moderni novi venčani eventi elegantni uokvireni stilom, fokusom prema čistim linijama i minimalističkim dizajnom, broš bidermajer i gde glavnu ulogu imaju cvetni aranžmani. Popularni izbori dekora uključuju geometrijske oblike, metalne akcente i monohromatske šeme boja. Ako želite moderan izgled, neka vaša dekoracija bude jednostavna, elegantna te ostvarenje vaših želja gde počinje svadba iz snova.

Boemski

Boemske dekori za svadbe su bezbrižna i naelektrisana dela, fokusom na prirodne lepote i organske elemente . Uobičajeni izbori cvetne dekoracije uključuju divlje cveće, mašne za kićenje dekoracija ali i ručno izrađene natpise. Ako planirate boemsko venčanje , pustite svoju kreativnost na volju i dekoracija će biti onako kako ste zamišljali venčanje za mladence tako i za goste!

Bela boja

Bela je najpopularnija boja za svadbene dekoracije, simbolizujući čistoću, nevinost. To je svestrana nijansa koja koristi na različite načine, od tkanine za drapiranje do prekrivanja zidova i podova.

Slonovača

Slonovača kao još jedan popularan izbor svadbene dekoracije, posebno ako tražite tradicionalniji izgled. Topla boja koja se dobro slaže sa drugim nijansama poput zlatne, srebrne itd.

Rumenilo

Rumenilo: romantična boja koja poslednjih godina postaje sve popularnija. Savršena za dodavanje elegancije vašem dekoru, bez obzira da li ga koristite kao akcentnu boju u potpunosti uz cveće i stolnjake rumenih nijansi.

Šampanj

Šampanj: luksuzna boja koja dodaje trenutni glamur svakoj šemi svadbenih detalja. Izgleda posebno lepo kada je uparen sa metalik poput zlata ili srebra, što ga čini popularnim izborom za glamurozna dešavanja.

Materijali za kreativan rad

Papir

Dekori od papira su popularan izbor po pitanju vencanja jer su jeftine i raznovrsne. Možete koristiti papir za pravljenje banera, venaca, cveća od papira te još mnogo toga.

Tkanina

Kreacije od tkanine dodaju dašak luksuza vašem divnom danu. Možete koristiti tkaninu za izradu zavesa, ukrašavanje za stolove te kompletnu dekoraciju za auto, presvlaka za stolice detalje mladenačkog stola i još deo mnogo toga. Tkanina je takođe odličan način da dodate boju i uzorak vašem venčanom dekoru.

Drvo

Drveni ukrasi su odličan način ćete dodati prirodni element dekoru vaše sale za proslave. Možete koristiti drvo za pravljenje znakova, središnjih delova, stalka za torte kao još mnogo toga. Drveni ukrasi mogu biti obojeni u skladu sa bojama vašeg veselja.

Metal

Metalni ukrasi su savršeni za dodavanje glamura vašem venčanju. Od metala možete napraviti lustere, kandelabre, vaze kao još mnogo toga. Metalni ukrasi mogu biti zlatne, srebrne, bakarne ili bilo koje druge boje koje želite.

Zaključak:

Kada je u pitanju organizacija venčanja, postoje beskrajne mogućnosti izbora mi imamo sva rešenja za vas. Može biti neodoljivo pokušavati da odlučite o savršenom stilu i bojama. Ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo jer imamo rešenje za vaše nedoumice pošto kod nas imate sve na jednom mestu !

Postoje četiri glavna stila: rustikalni, starinski, moderni i boemski. Rustična veselja i sve o detaljima inspirisanim prirodom kao što su grančice i vreća. Vintage romantičan, elegantan fokusiran na antičke detalje poput čipke i bisera. Moderna koja može biti elegantna i moderna, često u geometrijskim oblicima sa čistim linijama. Boemska koju odlikuju kao slobodnu i pozitivno naelektrisanu, pomešano spektrom šarenih boja, tekstura.

Govoreći o bojama, bela je uvek klasična i bezvremenska. Slonovača ima topao podton koji ga čini popularnim izborom za zimski period. Rumenilo je savršeno za dodavanje dašaka romantike i na svakom venčanom dekoru dolazi do izražaja. A šampanjac bude idealan kao pokretač vrhunske atmosfere.

Konačno, pitanje materijala, papir je odlična opcija „uradi sam“ projekte kao jeftino ukrašavanje. Tkanina će dodati teksturu kao interes svakom prostoru. Drvo ima mogućnost da stvori ugodnu rustičnu atmosferu. Metal dodaje dašak glamura svakom venčanju.

Dakle, evo ga! Samo nekoliko stvari koje treba imati u vidu kada birate dekoracije venčanja. Najvažnija zabava vašeg života neka počne. Što se tiče cena dekoracije za svadbu, kompletno vencanje sve ostalo oko organizacije, ukrasavanje sale, rajska vrata, korpe za cveće, dekoracija za stolove i ostala cvetna rešenja, opreme za dekorisanje, koja ukrašava vaše veselje.. Veliki asortiman svega što vam treba oko dekoracija za venčanje što imamo u našoj ponudi kako bi najlepse dekoracije za svadbu završile kod vas. Dođite u naš kutak za ispunjenje vaših želja i izaći ćemo u susret svim vašim željama. Jer glavni deo venčanja je Fragola.)

Fragola online shop

Povratak na listu

Slični Članci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *