Buket cveća je savršen način da iznenadite voljenu osobu i ulepšate joj dan. Poklonite najbolji buket cveća i prenesite vašu emociju. Otkrijte egzotične orhideje ili aromatični buket ruža nadoknađen teksturiranim lišćem i mnogim dodacima. Svi naši cvetni buketi su moderni i upakovani su najsavremenijom cvećarskom tehnikom. Da biste im izmamili još veći osmeh na lice, uparite naše zapanjujuće cvetne bukete sa belgijskom čokoladom ili nekim drugim poklonom.

Приказ 1–12 од 15 резултата

Buket od mesa XL – Muški Buket

25,000.00 RSD

Trudili smo se da i muška populacija ne bude zaposatvljena pa, smo uveli novine u naš asortiman pod nazivom Buket od mesa ili Mesni buket.

Buketi se razlikuju po tome šta osoba koja ga dobija voli. Tu dolazi u obzir razna pića, parfemi, sirevi, povrće, razna peciva itd.

Svaki asortiman se pažljivo pripremada nebi došlo do kvarljivosti. Trudimo se da proizvodi budu isključivo domaći i provereni: Kulen, kobasica, pršuta, dimljeni vrat i još mnogo suhomesnatih proizvoda. Mesni buket je moguće da teži i do 15 kilograma i potrebno je puno vremena i većtine da se napravi. Za jos ideja šta bih mogli da poklonite vašoj dragoj osobi pogledajte na našoj stranici online shop.

Buket Ruža

10,000.00 RSD

Buket crvenih ruža je savršen poklon za svaku posebnu priliku, sa vašom dragom osobom. Pošaljite prelep buket ruža sa ekspres dostavom iz Fragole danas. Buket ekvador ruža je bezvremenski simbol ljubavi i privrženosti. Bilo da slavite Dan zaljubljenih, rođendan, godišnjicu ili neku drugu posebnu priliku, buket crvenih ruža je savršen poklon.