Luksuzno cveće u kutiji (Flowerbox) je originalno i veoma maštovito rešenje za cvetne bukete. To je novi i svež trend u cvećarstvu koji je osvojio srca mnogih naših kupaca. Kutija za cveće je kombinacija prelepog cvetnog aranžmana i elegantne kutije, korpe ili vaše omiljene ambalaže. Možete birati između mnogih prekrasnih opcija kao što su ruže u kutiji, svadbeni cvetni aranžmani za stolove, bujni aranžmani sa livadskim cvećem ili delikatne holandske lale. Sve je savršeno usklađeno. Zatim samo postavite aranžman na svoje omiljeno mesto i uživajte u njegovoj lepoti. Sigurno će doneti mnogo radosti i veselja. Kasnije se kutija može koristiti za druge ukrase. Ako tražite moderan poklon, Flower Box je odličan izbor. Ako niste pronašli artikal po svom ukusu ili imate posebne zahteve, možete nas posetiti i u našoj radnji da naručite lično ili nas kontaktirate putem mejla ili na telefon 0643360444. Rado ćemo pripremiti  aranžman na vaš zahtev – Isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Naručivanje putem interneta je brzo i lako. 

Приказани сви од укупно 11 резултата

101 Ruža u kutiji – Dostava

29,500.00 RSD
101 ruža u kutiji (flowerbox) po novom žargonu "brutalan" poklon za nekoga do koga vam je stvarno stalo. Ogroman crni ili beli box sa ružama samom svojom pojavom stvara neverovatnu impresiju na primaoca ovakvog poklona, nema osobe koja neće reći wooow ili pustiti suzu i emocionalno se slomiti pred ovakvim gospodarom flowerbox-a! NAPOMENA: Pre porudžbine ovog flowerbox-a bilo bi poželjno ako ste u mogućnosti da nas prethodno kontaktirate da bi videli da li imamo na stanju boju koja vama odgovara na broj +381643360444  

51 Ruža u kutiji – Flowerbox

16,500.00 RSD
51 ruža u kutiji (flowerbox) veličanstven poklon za vašu voljenu osobu. Ova kutija sa ružama može da se napravi u raznim bojama kutije za cveće, sve zavisi od vašeg zahteva.

Cveće u kutiji – Flower Box – Black – Mix

9,000.00 RSD
Flowerbox mix  jakih boja i ekstremnih kombinacija cveća, idealan je za jake i žene koje znaju šta žele.Kontrasti jakih boja ovaj box čine neobičnim i nemoguće ga je ne primetiti i ne okrenuti se za njim.U svakoj prostoriji on dominira i njemu smo dali ime DOMINO.

Flower Box – Lemon – Fresh

9,000.00 RSD
Ovaj flowerbox je trenutni hit u svetu cvećarstva.Kombinacija svežeg cveća i citrusnog voća u ovom slučaju(limun),daje mu predivan izgled, miris i svežinu koja će svaku prostoriju osobi kojoj ga poklonite ispuniti mirisom cveća i svežinom voća.

Flower Box – Miks – Ruže

8,000.00 RSD
Flowerbox kombinacija više boja ruža,idealan je da ulepšate dan osobi koja vam je draga.Kontrasti boja ruža koje upotpunjuju jedna drugu i miks svežeg zelenila daje mu baršunasti izgled i time mu daje jedinstvenost i lepotu.

Flower Box – Miks-Plavi

7,000.00 RSD
Prolećni aranžman sa divnim kontrastima boja i kombinacijom raznog prolećnog cveća.Odabirom ovog aranžmana,unosite svetlost proleća u prostorije i u dom kome ga poklonite.

Flower Box – Ruže – Lila

7,500.00 RSD
Dostava cveća, Flowerbox sa 21 Lila Ruža idealan je poklon kao znak zahvalnosti nekom ko vam je zaista vredan.Ova boja ruza odaje poštovanje i respekt prema osobi kojoj ga poklanjate. Smirenost i ne odavanje nikakvih emocija.

Flower box – Srce moje

9,000.00 RSD
Oduševite vašu voljenu osobu prelepim Flower Box - Srce Moje. Naša ručno izrađena kutija sadrži najlepše cveće koje će oživeti svaki prostor i zagrejati srca. Svaki cvet je pažljivo odabran kako bi stvorio romantičnu atmosferu i izrazio vašu ljubav na najlepši način. Poručite Kutiju cveća - Srce Moje danas i iznenadite voljenu osobu na najlepši mogući način!

Flowerbox – Roza-Ruže

8,000.00 RSD
Flowerbox sa 29 prelepih roza ruža koje odišu nežnošću i mame osećaj topline.Poklanjanjem ovog cvetnog aranžmana sa roza ružama sigurno ćete probuditi skrivene emocije i izmamiti prelep osmeh. Nežnost je u ovom cvetnom aranžmanu.

Lale u kutiji – Tulipani

6,000.00 RSD
Lale u kutiji su večiti  romantik koji odiše nežnošću i lepotom. Ovaj box može da se napravi u nekoliko neverovatnih i prelepih boja koje samo lale poseduju. Njegova lepota se sastoji u jednostavnosti.

Svaki cvet je ručno odabran i promišljeno postavljen kako bi se stvorila nezaboravna prezentacija. Bez obzira da li tražite poseban poklon ili samo želite da unesete malo života u svoj dom, Kutija sa lalama je siguran način da ostavite trajan utisak. Iznenadite ih ovom jedinstvenom i prelepom dekoracijom koji će ostati sveža danima koji dolaze.

Ruže u kutiji – Flower Box

8,000.00 RSD
Ruže u kutiji (Flowerbox) sa 21 crvenom ružom ,nepogrešiva je kombinacija za svaku priliku.Lepota crvene ruže i miris eukaliptusa ulepšaće dan vašoj voljenoj osobi. Trajne ruze u kutiji (dehidrirane ruže),  101 ruža u kutiji, 51 ruža u kutiji su isto jedan od čestih odabira naših klijenata.  Takođe smo u mogućnosti da vam obezbedimo prikladan poklon uz vaš cvetni box kao što su čokolade, parfemi, piće i ostalo.