Korpe sa cvećem su idealan poklon za svaku priliku, bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica, venčanje ili bilo koja druga posebna prilika. Ove korpe su lep i elegantan način da izrazite svoju ljubav, poštovanje i pažnju prema voljenim osobama.

Naša kolekcija korpi sa cvećem nudi veliki izbor različitih vrsta cveća, boja i dizajna. Naši stručnjaci za aranžiranje koriste samo najkvalitetnije sveže cveće kako bi se osigurala dugotrajnost i svežina aranžmana.

Korpe sa cvećem mogu biti i personalizovane kako bi se prilagodile vašim željama i potrebama. Naši aranžeri će raditi sa vama kako bi se osiguralo da aranžman bude u potpunosti prilagođen vašim željama i potrebama, a možemo dodati i personalizovanu poruku koja će učiniti vaš poklon još posebnijim.

Pored toga, nudimo i mogućnost dostave na željenu adresu. Vaša korpa sa cvećem će biti pažljivo zapakovana i isporučena na vreme, čineći vaš dar još posebnijim i dostojanstvenijim.

Ukratko, korpe sa cvećem su savršen poklon za sve prilike, a naša kolekcija nudi veliki izbor različitih vrsta cveća, boja i dizajna. Naši tim za aranžiranje će raditi u dogovoru sa vama kako bi se osiguralo da aranžman bude u potpunosti prilagođen vašim zahtevima, a možemo dodati i personalizovanu poruku i dostaviti na željenu adresu.

Приказани сви од укупно 3 резултата

Korpa cveća Bele Ruže

5,000.00 RSD
Korpa cveća bele ruže predstavlja predivan poklon za sve prilike. Ova korpa kombinuje prelepe bele ruže sa drugim cvetnim aranžmanima kako bi stvorila izvanredan izgled. Svaki cvet u korpi je pažljivo izabran i aranžiran od strane naših stručnjaka za aranžiranje cveća. Oni koriste samo najkvalitetnije bele ruže i druge cvetove kako bi stvorili jedinstveni i predivan aranžman. Korpa cveća bele ruže dostupna je u različitim veličinama i može biti prilagođena vašim željama i potrebama. Naši eksperti za aranžiranje cveća rade sa vama kako bi osigurali da korpa bude u potpunosti prilagođena vašim željama i potrebama. Ova korpa je savršen poklon za razne prilike, kao što su rođendani, godišnjice, venčanja i mnoge druge. Takođe, može biti dostavljena na željenu adresu, stvarajući savršen način da iznenadite dragu osobu i učinite njen dan još posebnijim. Vaša korpa cveća bele ruže će biti pažljivo zapakovana i isporučena na vreme, kako bi se osigurala dugotrajnost i svežina. Ukratko, korpa cveća bele ruže je predivan poklon za sve prilike. Naši cvećari koriste samo najkvalitetnije bele ruže i druge cvetove kako bi stvorili jedinstveni i predivan aranžman koji može biti prilagođen vašim željama i potrebama. Takođe, nudimo i mogućnost dostave na željenu adresu, stvarajući savršen način da iznenadite dragu osobu i učinite njen dan još posebnijim.

Korpa cveća crvene Ruže – ljubav

6,000.00 RSD
Korpa cveća crvene ruže je predivan izbor za poklon voljenoj osobi. Ova raskošna korpa uključuje predivne crvene ruže koje su simbol ljubavi i strasti. Cvetovi su pažljivo odabrani i raspoređeni u korpu sa drugim zelenilom koje pruža kontrast i uokviruje ruže. Ovaj aranžman je savršen za romantičnu prigodu, poput godišnjice ili Valentin, ili jednostavno za izraziti duboku ljubav i naklonost prema posebnoj osobi u vašem životu. Ovaj predivan poklon će definitivno zagrejati srce vaše voljene osobe i ostaviti neizbrisiv trag u njenom sećanju.