NAŠA FIRMA

CVEĆARA FRAGOLA
SREMSKA MITROVICA
TEL: +381/ 64 33 60 444
cvecarafragola@gmail.com

Stari Šor 11, 22000
Sremska Mitrovica,Srbija

INFORMACIJE

FAQ

Cvećara Sremska Mitrovica Fragola, nastoji da kada se vrši dostava cveća isporuči u potpunosti identičan proizvod kao na prikazanoj i opisanoj slici. Moguće su izmene jednog ili više delova nastojeći da proizvod bude identičan.Izmene se uglavnom vrše ako se odredjeni proizvod naručuje u vremenskom periodu kada odredjena biljna kultura nije dostupna na tržištu ili neki od repromaterijala nije dostupan momentalno, tipa da kutija u koju se stavlja cveće nema plava nego neka približna boja.Zbog važnosti reputacije u svetu cvećarstva pokušaćemo da u 99% slučaja dostavimo ono za čega ste platili ali u svakom slučaju će sve biti napravljeno u vrednosti koju ste platili pa u nekim slučajevima i bolje.

Preko našeg webajta imate mogućnost naručivanja 24 sata svih 7 dana u nedelji, putem telefonskog poziva možete naručivati od ponedeljka – subote u periodu od 08:00h – 15:00h,radi dogovora o dostavi cveća isti dan, ako bi ste hteli da pošaljete flowerbox sledeći dan naše linije su otvorene do 20 h, broj našeg telefona za online porudžbine je: +381 64 33 60 444.

Otkazivanje narudžbine.Zakon o zaštiti potrošača reguliše otkazivanje narudžbine.
Narudžbinu je moguće otkazati pre nego je ona isporučena tj. pre nego što je proizvod (buket, aranžman i sl.) izrađen tjst cveće isečeno i spremno za aranžiranje ili je već napravljen odredjeni buket ili aranžman. Zahtev za otkazivanje narudžbine poručilac treba uputiti u pisanom obliku, putem e-maila na adresu, cvecarafragola@gmail.com

Porudžbinu možete menjati ili otkazati u bilo koje vreme do trenutka kada je ostalo 30 minuta do početka odabranog vremena za dostavu. Ako je period za otkazivanje prošao i od početka dostavnog vremena ostalo manje od 30 minuta a Vi i dalje želite da otkažete, budite slobodni da nam se javite na telefon +381643360444. Imajte u vidu da prilikom urađenih izmena u porudžbini ,i ne garantujemo da će cene ostati nepromenjene kao i svi naručeni artikli biti dostupni.

Kada primimo porudžbinu dobićete potvrdni e-mail u kome se nalazi broj porudžbenice. Na dobijeni email možete replicirati vezano za tu konkretnu porudžbinu i naša služba će u najkraćem roku odgovoriti.

Ovo pitanje je veoma interesantno i nama, evo i razloga.Pošto se naša firma nalazi u Sremskoj Mitrovici momentalno smo se opredelili da isporuke cveća vršimo na sledećim lokacijama kao i sva sela i bliža okolina napomenutih gradova.

Beograd
Novi Sad
Ruma
Inđija
Nova Pazova
Stara Pazova
Šid

Razlog je sledeći. Sve što vidite na našem sajtu osim pića i gift poklona pravimo i dizajniramo mi flowerbox, Logo, cvetni aranžmani i sve ostalo i to nas stavlja u grupu unikatnih ponudjača na tržištu.Tako da momentalno nismo u mogućnosti da na primer isporučimo flowerbox u Niš mada u nekim slučajevima i postoje odredjene mogućnosti uz prethodni dogovor sa nama. Sve pogledajte na stranici: Cvećara Fragola Kontakt

Cvećara Fragola Sremska Mitrovica, vam iskreno preopručuje da pre bilo kakve porudžbine kontaktirate telefon 0643360444 radi lakšeg dogovora vezano za bilo koji artikl sa našeg sajta a takođe i da bi izbegli bilo kakve nesporazume i nedoumice vezano za naše proizvode sa sajta.

INFORMACIJE O NAMA

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVA PITANJA