Sanja Jagodić. rodjena marta 1976 godine u Sremskoj Mitrovici, osnivač i pokretač projekta cvećara Fragola.

Šta radimo

Imamo prelepo sveže cveće za sve prilike. . Dostavićemo vam i postaviti aranžman sa extremnom pažnjom.Jer mi smo experti za cveće.Stojimo iza svog cveća sa 100% garancijom. Naravno dobrodošli ste da sami izaberete buket i aranžman za svaku vašu priliku .Posvetite se cveću danas, dajte poklon zbog kojeg ce se zamislitit,ili običnu priliku pretvorite u specijalnu ! Dostava cveća do kućnog praga.

FRAGOLA TEAM
Cvećarska radnja Fragola bavi se isključivo prodajom saksijskog i rezanog cveća, uredjenjem poslovnog i privatnog  prostora, aranžiranjem i organizacijom venčanja,rodjendana kao i svih drugih vidova proslava, prodajom, cveća, cvetnih aranžmana,zemlje i djubriva domaćih i stranih proizvodjača  . Projektovanjem ,uredjenjem i održavanjem dvorišta.Prodajom dendrološkog materijala,perena i ukrasnih trava. Proizvodnjom i prodajom sezonskog cveća:Petunija,Surfinij,Imatiens,Begonia,Semperflorens,Tagetes,Ageratum,Salvia,
Gazania,Lobelia,Alisum,Pelargonium,Celosia,Mimulus,Verbena,Vinca,Viola,Myosotis,Belis,Perenis i velikog broja ukrasnih travai perena(Ehinacea,Sedum,Rudbeckia,Helenium
,Campanula,Lavandula,Rosmarinus,Dianthus,Delphinium,LupinusAubrieta,Primula,Astilbe…i dr.)

Naša misija
Da budemo najpoštovanija i najatraktivnija cvećara u Sremskoj Mitrovici, kao i da stvorimo vrhunske standarde, koji će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, kroz održavanje kvaliteta proizvoda i usluga , da prepoznamo ciljeve i interese naših sadašnjih i budućih klijenata i da postanemo prvi izbor korisnicima naših usluga u Sremu a i šire. Svesni smo da je jedini način ostvarenja ovog cilja pružanje kvalitetnih usluga po pristupačnim cenama.Naša vizija je da pored pružanja prvoklasnih usluga u oblasti cvećarstva, sa svojim klijentima ostvarimo komunikaciju zasnovanu na poverenju, kvalitetu.

Specijalne prilike
Dan zahvalnosti
Simpatije
Čestitke 
Ljubavni aranžmani
Romantični
Posete                             
 Specijalni dani
Dan zaljubljenih (Valentine’s Day)
Rodjendani
Godišnjice
Dan majki
Novorodjena beba
Svakodnevni aranžmani
Useljenje
Dan zahvalnosti
Božić

Osnovano 2012

Cvećara Fragola 1,osnovana je 2012 godine ali se cvećarstvom i dekoracijom venčanja aktivno bavimo od 2006 godine dok po povratku iz inostranstva nismo osnovali svoju firmu .

2014 Preseljeni

Cvećara fragola se preseljava sa adrese Stari Šor 14 na lokaciju preko puta Stari Šor 11. Nova lokacija donela je i novine u našem personalu i počinjemo sa dve nove cvećarke koje su neizostavan deo našeg tima.

2015 Vrhunac

Od 2015 godine Cvećara Fragola dostiže svoj vrhunac u svetu cvećarstva i dekoracije venčanja i uzima primat u zamišljenoj viziji.

2019 Postajemo brend

OVO JE NAŠ PORODIČNI BIZNIS