Cvecarstvo

Otvaranje cvećare

small business owner at work.jpg

Otvaranje cvećare izazov ili ne?

Izbor pravog dobavljača rešenje vaših problema

Kao i svaki novi posao, zahteva puno teškog rada, ljubavi i predanosti. I neke dobre informacije.

Otvaranje cvecare i Marketing
Online reputacija je kritična – Ostati na vrhu Facebooka, Google ili drugoj strani i drugih web pregledača je čudo. Kupci se okreću online prodavnicama da izraze svoje pohvale / frustraciju – i ostala osećanja.

Cvećara i plaćanje kreditnim karticama
Veliki troškovi – obrada kreditne kartice je ne uzbudljiv, ali kritični deo vašeg poslovanja. Možete uštedeti stotine hiljada godišnje odabirom prave banke za online poslovanje.Postoji dosta softverskih kuća koje nude svoje usluge, ali odabirom prave banke zasigurno nećete pogrešiti bar po pitanju visokih provizija koje se na godišnjem nivou vrtoglavo osciliraju da vas glava zaboli pa se zapitate za čega ja u opšte radim i trošim svoje vreme.

Rad sa dobavljačima

Podelite informacije – ne bojte se da pitati druge cvećare koji su dobili svoje zalihe.

Proverite račune – budite sigurni da ste platili razumnu cenu za svoje zalihe i proverite svaku isporuku kako bi bili sigurni da ste primili sve što ste platili. Greške se dešavaju! Nije problem da se desi i ispravi greška ali ako imate npr zakazana venčanja to vas verujte niko neće razumeti ako nešto nije stiglo na vreme.Budite sigurni da vaše osoblje zna previše!

Komunikacija – sa dobavljačima je ključ. Neka znaju kada primite nezadovoljavajući proizvod ili kada su dostavili u pravo vreme. Ovi odnosi će vam pomoći da se ističete spram drugih cvećara.

Povratak na listu

Slični Članci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *