Приказани сви од укупно 4 резултата

Buket crveni šarm

3,500.00 RSD
"Buket crveni šarm" je predivan buket koji se sastoji od sedam ruža u vatrenom crvenom tonu. Ovaj buket je idealan poklon za razne prilike, poput rođendana, godišnjica ili čak kao gestu ljubavi i naklonosti. Svaka ruža u ovom buketu je pažljivo odabrana i pažljivo sastavljena, stvarajući impresivnu harmoniju boja i oblika. Cvetovi su sveži i predivno mirisni, te će uneti toplinu i eleganciju u svaki prostor. "Buket crveni šarm" je također izvrstan izbor za romantičnu večeru ili venčanje, kao i za svečanosti u kojima želite pokazati posebnu naklonost i ljubav prema osobi kojoj ga darujete. Ovaj buket je pažljivo umotan u nežne tonove papira sa crvenom mašnom da bi se istakla lepota i boja ruža jer lepota je nekada i u kontrastima koji dopunjuju jedan drugog.

Buket Ljiljana i Ruža

6,500.00 RSD
Buket ljiljana i ruža je predivan izbor za sve koji žele da izraze svoju ljubav i pažnju prema dragim osobama.

Buket Ruža

10,000.00 RSD

Buket crvenih ruža je savršen poklon za svaku posebnu priliku, sa vašom dragom osobom. Pošaljite prelep buket ruža sa ekspres dostavom iz Fragole danas. Buket ekvador ruža je bezvremenski simbol ljubavi i privrženosti. Bilo da slavite Dan zaljubljenih, rođendan, godišnjicu ili neku drugu posebnu priliku, buket crvenih ruža je savršen poklon.

Buket Ruža Roze

7,800.00 RSD25,000.00 RSD
Buket ruža skladno uređen sa puno ljubavi odiše jednostavnošću ali mami osmeh na licu voljene osobe. Upakovan sa najmodernijim papirima koji su vodootporni raznih boja i dezena.