Prikazano svih 7 rezultata

Show sidebar
Prikaži 24 36
-14%
flowerbox-srbija.png
Zatvori

Flower Box – Black – Miks

6,900.00 дин. 5,900.00 дин.
Flowerbox jakih boja i ekstremnih kombinacija cveća, idealan je za jake i žene koje znaju šta žele.Kontrasti jakih boja ovaj box čine neobičnim i nemoguće ga je ne primetiti i ne okrenuti se za njim.U svakoj prostoriji on dominira i njemu smo dali ime DOMINO.
-7%
flowerbox-cvecara-fragola-5.png
Zatvori

Flower Box – Black – Red

6,900.00 дин. 6,400.00 дин.
Flowerbox sa 25 crvenih ruža i eukaliptusom,nepogrešiva kombinacija za svaku priliku.Lepota crvene ruže i miris eukaliptusa ulepšaće dan voljenoj osobi.
flowerbox-cvecara-fragola-6.png
Zatvori

Flower Box – Miks – Ruže

6,000.00 дин.
Flowerbox kombinacija više boja ruža,idealan je da ulepšate dan osobi koja vam je draga.Kontrasti boja ruža koje upotpunjuju jedna drugu i miks svežeg zelenila daje mu baršunasti izgled i time mu daje jedinstvenost i lepotu.
flowerbox-cvecara-fragola-7.png
Zatvori

Flower Box – Miks-Plavi

5,200.00 дин.
Prolećni aranžman sa divnim kontrastima boja i kombinacijom raznog prolećnog cveća.Odabirom ovog aranžmana,unosite svetlost proleća u prostorije i u dom kome ga poklonite.
flowerbox-cvecara-fragola-8.png
Zatvori

Flower Box – Roza-Ruže

8,000.00 дин.
Flowerbox sa 29 prelepih roza ruža koje odišu nežnošću i mame osećaj topline.Poklanjanjem ovog cvetnog aranžmana sa roza ružama sigurno ćete probuditi skrivene emocije i izmamiti prelep osmeh.Nežnost je u ovom cvetnom aranžmanu.

Flower Box – Ruže – Lila

6,000.00 дин. 5,000.00 дин.
Flowerbox sa 25 lila ruza idealan je poklon kao znak zahvalnosti nekom ko vam je zaista vredan.Ova boja ruza odaje poštovanje i respekt prema osobi kojoj ga poklanjate.Smirenost i ne odavanje nikakvih emocija.
flowerbox-cvecara-fragola-4.png
Zatvori

Flower Box – Tulipani – Roza Lale

4,000.00 дин.
Flowerbox sa lalama večiti  romantik odiše nežnošću i lepotom.Ovaj box može da se napravi u nekoliko neverovatnih i prelepih boja koje samo lale poseduju.Njegova lepota se sastoji u jednostavnosti.