dekoracija venčanja

Jasno nam je da je vaše venčanje velika investicija i želimo da naši klijenti znaju da smo tu za njih da im pomognemo da ostvare svoje snove na njihov specijalan dan.. Od novog dizajnerskog rešenja kao i cvetnih dekoracija,  naše stručno osoblje Vam pomaže da naše i vaše ideje pretvorimo u čisto savršenstvo.

ISKUSTVO & IDEJE

Naš tim dekoracija venčanja sremska mitrovica ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama uređenja sala i vanjskog prostora gde se održava venčanje tako da se fokusiramo  na svoje ali i na ideje naših mladenaca koje nekada i za nas budu veliki izazov i novo iskustvo. Nekada naši klijenti budu sa nama od trenutka kad smo dobili  posao pa do samog kraja i na taj način mogu imati viziju kako će sve na kraju izgledati ili u medjuvremenu  dodati još neku ideju za dekoraciju.

PAŽNJA DO NAJSITNIJIH DETALJA

Naši dekorateri za venčanja vode veliku pažnju na detalje kako bi svojim klijentima maksimalno dočarali kako unutrašnji tako i spoljašnji prostor a specijalno se vodi  računa o dekoraciji koja je na mladenačkom stolu i stolovima u sali gde je naš rad bukvalno na brisanom prostoru i gde  i najmanja sitnica dolazi do izražaja.

Ključne prednosti naših usluga

Cvećara Fragola  Sremska Mitrovica kao i svi zaposleni, prvenstveno rade ovaj posao zato što uživaju,vole i emocionalno se kompletno unose u svoj rad a takodje žele da pokažu maksimum svojih mogućnosti u dizajniranju cvetnih buketa,aranžmana i dekoraciji venčanja.Kod nas u timu se sve radi po planu i predhodnom dogovoru sa celokupnom ekipom koja radi na nekom projektu.

  1.   Vaše venčanje biće onako kako je dogovoreno
  2.   Budžet namenjen za dekoracije ne prelazi dogovorenu sumu
  3.   Na projektu vašeg venčanja rade profesionalci sa iskustvom
  4.   Ideje za vaše venčanje dolaze od najboljih u branši
  5.   Mi radimo ovo prvenstveno zato što volimo ovaj posao