dekoracija dogadjaja

Dekoracije za venčanja velika investicija ili ne? Bidermajer od božura ili nešto drugo.

 

Želimo da naši klijenti znaju da smo tu za njih da im pomognemo da ostvare svoje snove na njihov specijalan dan. Od novog dizajnerskog rešenja, pozadina i cvetnih dekoracija,  naše stručno osoblje vam pomaže da naše i vaše ideje pretvorimo u čisto savršenstvo. 

Naš tim cvećara i dekoratera iz Sremske Mitrovice ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama uređenja i dekoracija sala kao i vanjskog prostora gde se održava venčanje tako da se fokusiramo  na svoje ali i na ideje naših mladenaca koje nekada i za nas budu veliki izazov i novo iskustvo. Nekada naši klijenti budu sa nama od trenutka kad smo dobili  posao pa do samog kraja i na taj način mogu imati viziju kako će sve na kraju izgledati ili u medjuvremenu  dodati još neku ideju za dekoraciju. Postoji toliko različitih dekorativnih elemenata koji ulaze u vaš poseban dan i znamo da može biti teško zapamtiti ih sve. Mi radimo srcem, sa inspiracijom za svaki aspekt vašeg velikog dana.

Bez obzira da li slavite u modernom stilu ili sa temom tradicionalnog venčanja, istražite našu kolekciju da biste pronašli sve što vam je potrebno da kreirate svoje venčanje iz snova – uključujući dekoracije, svadbeni pribor, cveće, poklone, svećnjaci, salvete za venčanje i mnogo drugi detalji. Sveže cveće se najčešće koristi u dekoraciji. Korišćenje cveća je klasičan način da se unese veličanstvenost i život u ceremoniju. Bilo da je u pitanju ceo cvetni zid ili kreativno raspoređeni buketi cveća, cvetni ukrasi će učiniti da vaša venčana scena izgleda elegantno. Vaš budžet za venčanje će odlučiti o izboru cveća za svakog možemo pronaći nešto odgovarajuće.

Većina cvetnih aranžmana optimalno se uklapa sa bujnim zelenim lišćem ili gipsofilom. Imate slobodu da birate između više kombinacija boja ili veličina i tipova cveća prema vašim željama. Cveće i izrezi od veštačke tkanine takođe su dobar izbor za pozadine. Možete uneti mnogo kreativnosti  sa ovom vrstom materijala kada je u pitanju  dekoracija venčanja .

Kombinacija je mnogo. Beli mladenački sto ukrašen divnim cvetnim vencem u nežnim nijansama roze, krem i zelene u savršenoj kombinaciji sa svećama u zlatnim svećnjacima i elegantnim priborom za jelo su uvek dobar izbor. Da li i najbolji za vas? Sto za mladence dekoracija, Cvetna dekoracija za stolove je vaš izbor to je na vama da odlučite. Jeftine dekoracije za svadbu ipak nekad kostaju skuplje verujte nam na reč.

Cena dekoracije za svadbu neće biti noćna mora za vas. Pozovite nas i napravićemo najbolju ponudu za vas i učinićemo sve da vaš veliki dan bude ispunjen trenucima za pamćenje. Naš tim je uvek na raspolaganju i spreman da vaše želje pretvori u stvarnost. Naši profesionalci i oprema su u stanju da podrže bilo koji obim i tip događaja.

Pažnja do najsitnijih detalja

Naši dekorateri vode veliku pažnju na detalje kako bi svojim klijentima maksimalno dočarali kako unutrašnji tako i spoljašnji prostor a specijalno se vodi  računa da dekoracija mladenačkog stola i stolova u sali bude savršena jer je naš rad bukvalno na brisanom prostoru pred gostima  gde i najmanja sitnica dolazi do izražaja.

Ključne prednosti naših usluga

Cvećara Fragola  Sremska Mitrovica kao i svi zaposleni, prvenstveno rade ovaj posao zato što uživaju,vole i emocionalno se kompletno unose u svoj rad a takodje žele da pokažu maksimum svojih mogućnosti u dizajniranju cvetnih buketa,aranžmana i dekoracija venčanja. Kod nas u timu se sve radi po planu i predhodnom dogovoru sa celokupnom ekipom koja radi na nekom projektu.

  1.   Vaša dekoracija biće onakva kako je dogovoreno
  2.   Budžet namenjen za dekoracije ne prelazi dogovorenu sumu
  3.   Na projektu vašeg venčanja rade profesionalci sa iskustvom
  4.   Ideje za vaše venčanje dolaze od najboljih u branši
  5.   Mi radimo ovo prvenstveno zato što volimo ovaj posao           

Naš tim već više od 15 godina bavi se usavršavanjem ideja za dekoracije venčanja i sve što je vezano za bilo koji vid proslava.

Za sve dalje informacije mozete nas kontaktirati preko online kontakt forme na našem sajtu

Pogledajte našu galeriju ili pročitajte naš Blog.

 

dekoracija svadbe
dekoracije za venčanja

Slatki sto

 

 

Ovaj video prikazuje koliko je u stvari svadbena dekoracija složen, lep i komplikovan posao.