Isporuka cveća neverovatnom brzinom

Isporuka cveća

Isporuka cveća, cveće u kutiji cvetni aranžmani na željenu adresu 

Cvećara Fragola od samog početka svog poslovanja bavi se i isporukom raznih vrsta buketa, aranžmana i dekoracija na željenu adresu na teritoriji čitavog Srema, Beograda i Novog Sada. Za ove regione smo se odlučili iz razloga zato što želimo da budemo sigurni da će naše cveće stići na željenu adresu onako kako smo ga mi dekorisali po prethodnom dogovoru sa klijentom ili kako je vidjen na slici na našem sajtu.

 

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

Naši buketi cveća biće dostavljeni na pomenutim lokacijama u rasponu od jednog do maksimalno tri sata od dogovora sa klijentom. Naši pouzdani i brzi dostavljači isporučiće vaše cveće na željenu adresu u svežem i perfektnom stanju sa 100% garancijom i zagarantovanom diskrecijom našeg cvećarskog studija Fragola .

 

CENA DOSTAVE BUKETA I ARANŽMANA!

Kompletan asortiman naših radova možete pogledati na našem sajtu pod  galerija  ili onlineshop. Kako poslati cveće u drugi grad i cene naših radova možete se informisati putem na našem sajtu ili na broj telefona +381643360444 ili putem kontakt formulara na sajtu, a naše osoblje će vam odgovoriti u što kraćem roku. Cena cveća na sajtu onlineshopa varira od cene cveća na berzi. Isporuka cveća na teritoriji grada Sremska Mitrovica je potpuno besplatna!!

Specijalizovali smo se za cveće. Samo najbolje za naše klijente, cvetne bukete koje pravimo možete sami dizajnirati po vašoj želji ili se odlučiti za neke od naših već gotovih radova.Svim našim klijentima maksimalno izlazimo u susret da bi svoja osećanja poklonili kroz naše cveće svojim voljenim osobama.

 

RUSTIČNI-ELEGANTNI-MODERNI

Jednostavno volimo da budemo rustični,elegantni i moderni u našem cvetnom dizajnu tako da sve to prenosimo i u svoj mali cvetni studio. Naš izložbeni prostor pun je različitih cvetnih darova za svačiji ukus a dobrodošli ste da podelite i vaše ideje sa nama.

 

BUKETI I VENCI OD SVEŽEG CVEĆA

Svi naši buketi koje pravimo kod nas u cvećari ili isporučujemo, prave se od vrhunski probranog cveća domaćih ili stranih proizvodjača. Prvenstveno nam je važno da našim novim i starim klijentima, obezbedimo vrhunski kvalitet cveća jer je za nas izgradnja poverenja sa našim mušterijama najvažnija od svega.

Takođe putem naše službe za dostavu možete poslati venac je dugoročan gest odavanja počasti i za sahrane i za druge komemoracije. Venac je velikodušna kombinacija bogatih crvenih karanfila i svežih crvenih ruža koje se kombinuju sa svežim zelenilom kako bi se odala počast . Ovaj jednostavan, ali elegantan venac će zaista pokazati vašu podršku. Tretiramo svaku narudžbu kao da je naša. Dakle, ako nešto nije 100% savršeno, naš tim za brigu o korisnicima usluga će uvek učiniti sve da to ispravi.

 

Cvecara Fragola vrši isporuke cveća na ovom područiju 

 • Beograd
 • Sremska Mitrovica
 • Inđija
 • Šabac
 •  Šid
 •  Novi Sad
 •  Stara Pazova
 •  Nova Pazova
 •  Pećinci
 •  Ruma
 • Isporuka u sva manja okolna mesta koja podpadaju pod ova područija.

 

NAPOMENA: Ako porudžbina ima neke specijalne zahteve ili bilo šta drugo, molimo vas da nas predhodno kontaktirate na telefon +381/643360444 

 

Sponzor:  Czech restaurant – U Templaru Praha
Posetite naš: INSTAGRAM I FACEBOOK